Tämän "perheen" ensimmäinen hierojallakäynti on nyt sitten koettu ja ihmisen kannalta valitettavasti rentouttavasta käsittelystä sai nauttia vaan Sera. Eri lihastenkin nimiä käsittelyn aikana mainittiin, mutta eihän niitä voi muistaa, jos yli 300 ihmisruumiinkin lihaksesta suurin piirtein ainoat entuudestaan tutut ovat vatsa-, reisi- ja hauislihakset sekä sydän. Heh, en olisi keksinyt viimeistäkään ilman apuja :)  Nämä siksi, että ensimmäisiä toivoisi lisää, seuraavia vähemmän ja kolmannet pitää olla jossain määrin kunnossa, jos on mies.

Hierojan mukaan Seralla on "mahtavat muskelit takapäässä", mutta etupäähän voisi tulla lisää massaa. Niinpä saatiin kehotus uintireeniin, kun kesävedet lämpiää. Pitkiä vetoja, ei revittelyä, mutta sellasta tasasen tappavaa ja tehokasta (öö, tekis varmaan hyvää itse kullekin...). Selkälihakset ovat kuulemma tasaiset eikä niissä ollut jumikohtia. Tämä oli huojentava tieto, sillä viimeaikanen selkäongelmien ilmeneminen vesikoirilla on saanut varuilleen asian suhteen. Olen ajatellut kuvauttaa Seran selän seuraavan kerran, kun se muunkin syyn takia nukutetaan, luultavasti syksyllä. Seran reisimuskeleissa oli vähän jumikohtia, mikä saattaa johtua päivittäisestä rappusten kulkemisesta ekan ja neljännen kerroksen välillä tai agihypyistä. Ei kuitenkaan mitään huolestuttavaa. Kiva kokemus, joka otetaan varmasti uusiksi!

Agin ulkoreenit alkaa ensi viikolla; mahtavaa! Kontaktien uudelleenopetusta varten meillä on nyt kosketusalusta hyvässä hallussa. Täytyy hankkia uusi hiirimatto kotiin, kun vanha saa pestin merkityksellisempiin hommiin Ojangon hiekkakentällä :) Kontaktien lisäksi ToDo-listalla on keppien varmuuden lisääminen aste kerrallaan. Tällä hetkellä ainoa varma paikka on se perinteinen, eli koiran oikealla puolella samaan tahtia edeten. Ja sillä ei sitten joskus kolmosissa pärjää (eikä oikein nyt kakkosissakaan...).

Kotiin tultuamme ei tarvinnut pistää telkkaria päälle Suomen Unelmien poikamiehen finaalia varten, sillä vähintäänkin yhtä mielenkiintoista actionia tarjosi vastapäisen talon asukkaat. Suoriin housuihin, pusakka-malliseen silkkitakkiin ja lakerikenkiin sonnustautunut heimo oli tullut perimään velkojaan melko kovaäänisellä otteella. Ainakin TV ja digiboxi niiltä puuttui. Huutamisen, käsien heiluttelun, (naismaisen) läpsimisen ja vaatteista retuuttamisen jälkeen nelihenkinen iskuryhmä kaarsi pois jopa Reiskaa onnettomammalla Mazdalla. Pari minuuttia ja poliisi saapui useamman yksikön voimin samaan aikaan sairaankuljettajien kanssa. Näin Alppilassa; kuka haluaa tulla kylään seuraavana? :)