Kappas kappas; eipä Agirotu-tapahtuman toisen puolikkaan kisojen raportointiin meidän osalta paljoa kirjaimia kulu.

LA 5.7.2008: D-kisa; agirata - tulos 5 vp. (OK aika)
Lauantai-illan kisassa rata oli aika helppo. Nyt keskityin siihen kunnolla ja suoritus olikin ihan hyvä. Keinu mentiin radalla kahdesti, ja toisella kertaa sen kontaktilta tuli vitonen. Nyt se keinuvirhe sitten tapahtui, mistä on reeneissäkin ollut puhetta.

***

SU  6.7.2008: Agirotu-joukkuekisa; muilla meni hyvin, meidän tulos ehkä jotain 50 vp. tms...

Kolmen päivän kisaurakka on selvästi liian pitkä sekä ohjaajalle että koiralle. Sera oli radalle mentäessä jo ihan kyllästynyt koko hommaan ja se näkyi; kielto kolmosesteeltä, keppejä tahkottiin varmaan neljästi, rima alas 14-esteellä, kielto esteellä nro 15, A:lla kontaktivirhe ja hyppy päin estejohdinta esteellä nro 17 --> esteen kaatuminen. Hauskinta  kaikessa on se, että kaikista viikonlopun radoista vain tämä on videolla, joten lähitulevaisuudessa uteliaimmat pääsevät näkemään, mitä agility voi kamalimmillaan olla :)

SU  6.7.2008: FAO-open tasotusrata; tulos HYL. (keskeytin kontaktivirheeseen)
Ohjasin huonosti seiskaesteenä olevalle putkelle, ja Sera hyppäsi vahingossa esteen siitä vierestä. Lopullinen loppu suoritukselle tuli ysiesteenä olleella puomilla, jossa Sera hyppäsi LAAJALLA kaarella kontaktin vaikka oikein varmistin ja seisoin siinä vieressä (edelliseen joukkueradan kontaktisuoritukseen suivaantuneena). Eipä siitä radasta siis sen enempää, hohhoijaa.

***

Nyt pitää vähän keräillä itseään ja hankkia jostain motivaatio tähän hommaan. Sera lomailee mummulassaan ainakin pari viikkoa ja minä käytän aikani pääkaupunkiseudulla lempiharrakseni, eli muuttamisen parissa. Palataan!