Kyllä tää kuulkaas on niin mahtava päivä!

"Heti ottelun alusta asti koko joukkue näytti olevan vaarallisen hyvässä vireessä. Edellisissä mittelöissä yksinäinen kärkikarvaaja oli saanut hyvin tukea keskikentän ylimpänä taistelleilta, mutta lopulta kääntyessään harhauttanut vastustajan ja viimeistellyt tarkan esityönsä ansiosta näyttävän osuman. Pienen hyvänolontunteen vallattua mielen oli aika jatkaa.

Ennen ottelua spekuloitiin puolustuksen pitävyydellä. Kuitenkin kaikki pelaajat saivat ottelusta puhtaat paperit ja varsinkin laiturien suoritus oli sen verran vahvaa, että nyt nähdyn perusteella avauskokoonpanoa on vaikea syrjäyttää. He ovat juuri ne, jotka eivät harhasyöttöihin sorru.

Keskikentän pohjalla taistelleet olivat tänään hyvällä pelipäällä. Joukkue sai jossain vaiheessa pahoja tällejä, mutta onneksi krampit eivät estäneet jatkoa eikä ottelijasta tullut pelikyvytöntä. Vaihtopenkkiin turvautumiseen näissä kisoissa ei ole varaa, eikä sieltä ottelun lopussa apuja olisi löytynytkään, vaikka yksi vaihto olikin tekemättä.

Vain parin tunnin pelin jälkeen tuli nappikeskitys suoraan maalin eteen. Taaempaa paikalle rynninyt sai kunnian valmistella lopullista niittiä.
Lopulta loistavasta esityöstä ja hyvästä syötöstä taiturimainen nosto lipsahti jalkojen välistä, ja maali oli helppo viimeistellä vuorenvarmasta avopaikasta."

Sain siis juuri kuulla, että Jyväskylässä on käynyt illalla haikaroita ja Hexi on saanut uuden juniorihandlerin! Girlpower, jee!! :)

Suuren suuren onnitteluhalaukset koko poppoolle! :)

1912930.jpg