Tänään reenattiin kolmen koirakon voimalla viikonlopun kisoja varten. Ratamme oli hauska ja näytti tältä:

1973470.jpg

Seralle pitäisi saada lisää vauhtia A:lle ja keinulle. Mutta miten?! Kontaktit kyllä menee, mutta se ennakoi hiipimällä alastulossa. Tätä pitää pohtia. Mites ne juoksukontaktit opetetaan; jos kokeilisi niitä seuraavaksi? :)

9-10-11 ohjasin esteiden "takaa", mikä toimi, kunhan liikuin tarpeeksi sukkelaan. Pitkästä aikaa radalla oli myös pöytä. Kepit meni sujuvasti ja sukkelaan; jee! Suoraa 21-22-23-24 kokeiltiin niin, että jäin esteiden (x) - 17 -3 taakse. Sera osasi hienosti toimia myös pidemmällä etäisyydellä musta. Kontaktit meni hyvin, mutta sitä aiemmin kuuluttamaani vauhtia pitäisi jostain löytyä. Ehkä reenikaverimme Siiri voisi antaa Sepille nopeustreeniä?! :)

Reenien lopuksi tehtiin muutama harjoitus 270 asteen kulmilla (ns. ulkokulma). Takaakiertoa, valsseja, pers'jättöjä; niitä ei voi koskaan opettaa koiralle liian hyvin. Kokonaisuudessaa reeneistä jäi hyvä mieli; olin itse keskittynyt, joten Seran oli helppo tehdä hyvin. Yritän kaikkeni säilyttää saman moodin viikonlopulle ja sen yli!