Tällä viikolla ollaan oltu joka ilta agikentällä ja siis myös kastuttu läpikotaisin joka ikinen päivä.

Maanantaina junnureenien aikaan sateen teho, laatu ja lujuus: 8+

Tiistaina melko lyhyitä settejä, joskin kasteluteho oli parantunut maanantaista - arvosana 9-

Keskiviikkona iltapäivällä sää näytti huolestuttavan hyvältä, ja ehdinkin jo hätäillä, joudutaanko todella reenaamaan täysin ilman raikastavia syyssateita. Mutta ei hätää: ehtiessäni kehä III:n risteykseen n. 500 metrin päähän kentästä sade jo iloisesti koputteli tuulilasiin ja sain jälleen päästää pyyhkimet loppumattomalta tuntuvan uurastuksensa pariin. Keskiviikon sateen erikoinen elementti oli läpitunkevuus, sillä tuolloin housuista meni läpi vettä enemmän kuin muina päivinä. Arvosana:

Seran takki suojaa hyvin, vaikka välillä myrskytuulesta johtuen tuntuukin, että koko koira lähtee ilmaan. Itselläni on hyvä takki, joka pitää veden ulkona ja jossa on säädettävä huppu. Ongelmaksi ovat muodostuneet
a) jalkojen pitäminen kuivana = vedenpitävät housut ja
b) käsien pysyminen kuivana ja lämpöisenä = aikuisten kokoiset kurarukkaset.

Haltin Drymax-housut päästävät veden läpi yllättävän helposti, vaikkei minusta tuon hintaluokan housujen pitäisi. Hanskaongelmaa en ole osannut ratkaista, koska laskettelurukkasia en halua pilata päivittäisellä kastelulla ja sadetakkikankaasta tehtyjä rukkasia myydään vain lasten kokoja. Vinkkejä?!