Tänään kisattiin HAU:n kisoissa Purinalla yksi hyppy- ja yksi agilityrata. Tuomarina kisoissa oli Leena Rantamäki-Lahtinen ja medi3-luokissa starttasi hieman yli 30 koirakkoa.

Ensimmäisenä ollut hyppyrata näytti tältä:

1978941.jpg

Monista tiukoista käännöksistä johtuen rimoja putoili yhdeltä jos toiselta koirakolta. Yleisin kohta oli alun kurveissa esteillä 2-5, mutta vitosia tehtiin myös hypyillä 14-15. Me ei viitsitty sulautua massaan, vaan mun liian voimakkaan kääntämisen johdosta Sera pudotti esteen 12 radan puolivälissä. Siihen asti oli mennyt hyvin; alun ohjasin kuvaan piirretyn viivan mukaisesti (valssi väleihin 4-5 ja 5-6, pers'jättö 6-7 välissä ja takaaleikkaus kepeillä (10)).

Oman vetävä/kääntävä liikkeeni esteellä (12) oli liian voimakas, mistä siis vitonen riman pudottua. Pakko-/puolivalssi esteen (14) "takana" meni hieman räpellykseksi oman varmisteluni takia. Takaaleikkaus renkaalla (16) sujui OK. Ohjaus ihan OK, mutta kaipaa edelleen terävyyttä ja oikea-aikaisuutta.

***

Viikonlopun kisaputken päätti seuraavanlainen agilityrata:

1978992.jpg

Kontaktit (4) ja (12) Sera otti hienosti ja varmasti. Myös keinu (6) meni hyvin, vaikkakin vauhtia olisi saanut olla enemmän. valssasin hypyn (10) jälkeen ja ohjasin kepit (11) koira mun oikealla puolella. Pers'jättö matto-käskyn jälkeen A:n (12) ja renkaan (13) välissä. Putkeen (16) vein aika perille, koska nuo pimeet putkikulmat ovat olleet hieman hankalia Seralle hahmottaa. Muutamille koirakoille tuli virhe muurilta (16), koska ohjaaja kiirehti jo kovaa vauhtia seuraaville hypyille. Itse otin muurin tarkasti, koska eteenpäin lähetyksessä Sera toimii kyllä.

Tuloksena nolla ja sijoitus 3. Voiton vei vesikoira-Vimma hienolla ja salamannopealla suorituksella! Ai että on hienoa, kun vesikoira seisoo nollavoittajana palkintopallilla! ONNEA!! :)