TIDIDITTIDIIIIIII!!

 

Yleisimmät junahäiriöt/-häiriköt - TOP10 [päätösjakso]

1. sija - JA VOITTAJANA: Ylimieliset neiti-ihmiset

Kaikissa tiukoissa kisoissa kuuluu aina sanoa, että "voittaja selvisi vasta viime hetkellä", "kilpailu oli tiukkaa", "ykkössijalle oli paljon tulijoita" jne., mutta tähän kisaan edelliset eivät sovi. Tällä kertaa voittaja oli ylivoimainen ja ihan ehdottomasti voittosijan ansaitseva.

Junamatkustajista ehdottomasti ärsyttävimpiä ovat kaikkitietävästi käyttäytyvät, muka kaiken junamatkailusta ja -käyttäytymisestä tietävät opiskelijatyttöset, erityisesti jos niillä on piski mukana. Näiden neiti-ihmisten mielestä junamatkalla ei saa puhua puhelimeen, eikä niiden koirista saa kysellä. Tai jos kyselee, pitää kysyä oikeita asioita. Niille ei saa kertoa omista lemmikeistään eikä niiden koiriin mielellään saa koskea. Paitsi jos osaa koskea oikein. Mutta ne itse saa tottakai aloittaa koira-aiheisen keskustelun naapuripenkin koiranomistajan kanssa, jos niistä tuntuu siltä. Tietysti :) (tää on Anu sulle)

Nirppanokka-neiti-ihmiset olettavat kaikkien hankkivan junalippunsa täysin samalla tavalla kuin he itse, ja he vaativat täydellistä paikallaoloa kaikilta muilta junamatkustajilta. He itse tosin saavat halutessaan käydä vessassa tai ravintolavaunussa, mutta silloinkin he katsovat pahalla silmällä kaikkia leveästi vastaankäveleviä ikiliikkujia kohtaan. Nämä neitokaiset rynnivät junaan eläinlaumoineen viime hetkellä minuutti ennen junan lähtöä, ja omalle paikalleen vaunun perälle mennessään tönivät ja tuuppivat jokaista käytävänpuoleisella istuimella istujaa. Mutta se on neiti-ihmisten mielestä täysin OK, mitäpä ovat tulleet viisaasti ajoissa paikoilleen.

Tuhahtelevat ja mulkoilevat neidit vaativat kaiken maksamansa tilan itselleen. Kukaan ei saa käyttää neliösenttiäkään heidän maksamastaan penkkitilasta. Mutta mikäli kerrankin on käynyt niin, että neitokaiset ovat itse muistaneet ottaa perjantain NYT-liitteen mukaan junaan, on heille itselleen täysin sallittua "hieman lainata" naapuripenkillä istujan tilaa arvon lehtensä hienostuneeseen selailuun.

Kuka muu tunnistaa itsensä? :)

 

***********

Kiitoksia kaikille kanssamatkustajille - ilman teitä ei olisi tätäkään menestyksellistä TOP10-listaa saatu syntymään! Hyviä junailuhetkiä kaikille - niin häiriköille kuin häiriön kohteille :)