Kiitos JAU upeasta kevätsäästä ulkokisakauden avanneissa kisoissa lauantaina! :) Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta koko päivän ja T-paidalla tarkeni hyvin. Kyllä tuollaisella säällä kelpaa kentänlaidalla hengailla, vaikkei tulokset kummosempia olisikaan (eikä ne olleetkaan :)

Valitettavasti en ole vielä asentanut agilityradan piirto-ohjelmaa uuteen koneeseeni, joten jonkin aikaa kisa- ja reenitunnelmat päivittyvät vain sanallisessa muodossa.

Aamu alkoi Sami Oksan reeneillä Ojangossa. Sera oli jo siellä selvästi veltompi kuin aiemmin keväällä lauantain kuumasta ilmasta johtuen. Kisoissa sama "perässä vedettävä" meno jatkui; kumpikin rata oli hi-das ja koiran tassut olivat tahmeat kuin hunajapurkissa ruokailleella karhulla.

Järvenpään kisoista mun ja Seran tuloksena HYL ja 0/-0,30s (sij. n. 15/50).


Starttasin ekaa kertaa myös reenikaverini Reian kanssa. Hieman tarkemmalla ohjauksella olisi kummallakin radalla ylletty parempiin tuloksiin, mutta kaiken kaikkiaan jäi hyvä fiilis - ekasta yhteisestä kisasta kun oli kyse.

Mun ja Reian tuloksena (hyvä) HYL ja 22,20 (5 vp. keinulta, 5 vp hypyltä ja yliaikaa edellisten korjailuista johtuen 12,20 s.).