Mennen viikon aikana ollaan ehditty vaikka ja mitä, ja kilometrejäkin Reiska-juniorin mittariin on kertynyt vapusta jo reilusti toista tuhatta.

 • Toimivuustesti suoritettu: kiihdyttäessä reilulla päkiäotteella 120km/h ylöspäin, tehot häviää ja hehkutuksen valo alkaa palaa. Prkl - näinhän sen pitikin mennä. Laittamalla kojetauluun tarran ko. valon päälle, sitä ei huomaa ---> ongelmaa ei ole.
 • Ahtamistesti suoritettu: uuden Reiska-seniorin sikaosastolle mahtuu ihan hyvin 4 vesikoiranarttua; tarpeen tullen 5
 • Voiko agglomeraatiota estää: Kahvittelua kovaa vauhtia pääkaupunkilaistuvan kaverin kanssa kuitenkin vielä toistaiseksi Tampereella
 • Saaga lauantain "Miss Kauppi" -kisoissa kakkospallilla sisko-Milan jälkeen. Missinauhassa arvio : "Erittäin hyväntyyppinen, hyvin sopusuhtainen. Hyvä pää, kaula ja ylälinja sekä luusto ja kulmaukset. Hyvä turkki. Liikkuu ja esiintyy erittäin hyvin. Miellyttävä luonne." (Merja Järnsted, JUK 2/3)

1243196612_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Romeo, Saaga ja Mila

- ainoa kuva ehkä 200:sta, jossa kaikki katsovat kameraan!

1243196802_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Saaga  - kerrankin paikallaan (ja kaikki neljä jalkaa maassa)

 • Ikääntyvien mutta koko ajan nuorekkaampien sukulaisten juhlallisuuksia sydän-Hämeessä: miksi aina silloin, kun ei haluaisikaan ajaa, on autolla liikkeellä?! Onneksi tätä pohtiessa pääsi ampumaan ilmakolla (autotallin seinää), arvailemaan viinejä (olen lähes varma, että ne kolme lasia olivat puna- ja toisen kolme valkoviiniä), heittämään tikkaa (huopakattoon) ja lyömään krokettia (kukkamaahan).
 • Euroviisut - miksi me emme ikinä opi?? Suomi hävisi jopa miehelle, joka seisoi ison niittaajan päällä ja repi paitaansa esityksen aikana, ja useammalle maalle, joiden esitysten musiikillinen anti jäi auttamattomasti erinäisten ihmiskehon rauhasten varjoon... Why ou why! Tosin 4-kymppinen mies lippa vinossa esittämässä alle 15-vuotiaihin (ehkä) iskevää biittiä; miten kaukana ollaan, jos uskotaan sen toimivan?!
 • Saaga sunnuntain "Miss Kauppi, vol. 2" -skapoissa jälleen isojen pentujen hyvänä kakkosena sisko-Milan jälkeen. Arvostelu kutakuinkin samaa, kuin Milalla - vain turkki oli Tarjan mielestä "erinomaisen" sijasta "melko hyvä". Sera sai ERIn, eikä sijoittunut paras narttu -kehässä. Valitettavasti sunnuntain arvostelut ovat niin hyvässä tallessa, etten niitä tähän hätään löytänyt...

1243197212_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Saaga sunnuntaina hieman pitkässä ruohikossa
hieman hankalassa asennossa vääntelehtivän esittäjän käsittelyssä

 • Hyvästit Reiska-seniorille, jonka elämä jatkuu uudessa perheessä.
 • Majoituspalvelu Haaga pääsi jälleen pistämään parastaan (=nepalilaista noudettuna ja itse kustannettuna, majoitus jalat koukussa sohvalla, aamupala majoittujien itse tekemänä jne.), kun Jyväskylän kautta Tampereelle eksynyt turkulainen jalkapallotaituri poimittiin viiden koiran ja kahden ihmisen matkaseuraksi ja yökyläilijäksi.
 • Saagan pentureenit etenivät sunnuntaina jo kontaktiesteisiin saakka; tämän hetkisellä reenilistallamme ovat jo perusteet hypyistä, kepeistä, putkista ja kontakteista. Voikun viitsisi tehdä vielä enemmän toistoja aina Ojangossa ollessaan! Patistakaa, kun joku lukija mut siellä näkee tai ainakin kyselette toistuvasti "Mites Saagan reenit sujuu? Oottekos paljon ehtineet tehdä toistoja?"
 • Tiistaina Sepi tykitti reeneissä ihan täysillä, mutta keskiviikkona vauhdista oli enää muisto jäljellä, kun kävimme Forssassa kisaamassa kaksi starttia. Tuloksena aivan älyttömän helpoilla radoilla Seran kanssa HYL ja 5vp, ja Reian kanssa yliaika-0 ja 10 (ehkä?). Oli taas omassa tekemisessä paljon peiliin katsomista, vaikkakin myös koirat olivat kuumasta ilmasta johtuen vähän tahmeita.
 • Helatorstai vierähti oman seuran kisoissa Ojangossa; ensin 1- ja 2-luokat työskennellen, sitten 3-luokat itse kisaten. Seran akut olivat latautuneet eilisestä, ja vauhtia oli ihan hyvin. Ekalta radalta 0/sij. 5; toiselta radalta hylky kakkosesteeltä. Sera aavistaa pakkovalssit, ja sen mielestä esteen voi ihan hyvin hypätä siltä toiselta puolelta, vaikka tietää mun haluavan sen esteen toiselle puolelle. Huoh. Tätä ohjausta emme siis enää käytä. Hyvänä huomiona tuomarilta; jos em. hylkyä ei olisi tullut, olisi meille tullut vitonen puomin ylösnousulta! Apua: tämän en ole koskaan ajatellut olevan ongelma... Pitää jatkossa ohjata alku tarkemmin, tai ainakin välttää voimakasta vedättämistä puomilla. Reian kanssa emme startanneet, koska pahat kumiankat (ja huonokäytöksiset lapset...) vaanivat juuri lähtöalueella...
 • Pitkä viikonloppu alkoi torstai-iltana, kun saavuimme Jyväskylään. Ohjelmassa ehostautumista, niin koirille kuin ihmiselle ja kavereiden, niin koirien kuin ihmisten, tapaamista.