Hauska kuva Agirodusta: kuinka monta perroa mahtuu samaan kuvaan?

- No ainakin 19! Saa pistää paremmaksi; linkityksiä odotellessa :)

 

1248124133_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Loman ensimmäinen päivä on sujunut hyvin; koti on siivottu kolme viikon tyhjänäoloa varten, auto on kotiutunut korjaamolta (ja varallisuus on vähentynyt usealla tuhannella eurolla...) ja koirat päässeet uimaan. Huomenna Reiska suuntaa loppuviikoksi kohti Hauhoa, jossa luvassa ainakin matonpesua ja mustikoiden poimintaa. On muuten tosi paljon mustikoita näkynyt ihan lähimetsässäkin - kannattaa käydä keräämässä omat pois pusikoista kuleksimasta!

Viikonlopun MM-karsinnoissa ylsimme asettamaani tavoitteeseen eli kisaurakka jatkuivat myös sunnuntaina. Lauantain ekalta radalta 0vp., aika -0,66 (reilusti alle ihanneajan, hehheh) ja 12 karsintapistettä! Tällä radalla lunastimme kisalipun sunnuntain ekalle radalle, jonne pääsivät kaikki lauantain jommassa kummassa (tai molemmissa) kisassa 30 parhaan joukkoon yltäneet. Lauantain toisella radalla Sera hyppäsi sekä A:n että puomin kontakti todella sikamaisesti, mitä mun mielenterveys ei kestänyt ja poistuimme radalta sujuvasti takavasemmalle. Sunnuntain kisaurakka loppui niinkin lyhyeen kuin neljänteen esteeseen, jossa mun varmistellessa "ettei se vaan mene tonne putkeen" puomille menemisen sijasta Sera karkasi muurille. Viikonlopun aikana nähtiin kasa huippusuorituksia; onnea joukkuepaikasta kaikille menestyneille! Lisäksi bonusonnittelut kaikille niille medien kuudelle koirakolle, jotka onnistuivat tekemään tuloksen kaikilta viideltä viikonlopun radalta - ja mikä hienointa, Seran Bono-iskä oli yksi näistä koirakoista! Mahtavaa Jade & Bono - perässä tullaan (vaikkei sitä aina uskoiskaan...)!!

Kiitos kisamajoituksesta Yliopistonkadun parhaalle (ja viime aikoina myös erittäin suositulle) majoituskohteelle ja erityiskiitos myös lauantai-iltaisesta kulttuurimatkasta jokilaivoille!