Loma on ihmisen parasta aikaa, ja siksipä erityisesti elämäni audiovisuaalinen ja tietotekninen osa-alue ovat kärsineet loman aiheuttamista puutostiloista. Useiden päivityskyselyjen myötä myönnän loman loppuneen ja palautan myös tämän osan elämääni arjen tasolle; päivityksiä viimeisiltä kolmelta viikolta, voilá!

**

Loman keskimmäinen viikko jatkui Seitsemisessä poikkeamisen jälkeen Jyväskylässä. Keskiviikkona vuorossa oli keskitetty Jyväskylä-kuulumisten päivittäminen eli kampaajalla käynti. Joidenkin mielestä on järjetöntä käydä kampaajalla 300 kilometrin päässä, mutta sellasia höpinöitä ei syntyisi ollenkaan, jos tietäisitte kuinka paras kampaaja mulla on! Perjantaina vuorossa odottaneita työtehtäviä silmällä pitäen käytiin rakentelemassa telttoja, pöytiä ja tuoleja Jukojärvelle jo keskiviikkoiltana.

Perjantaina pääosin vanhalla (!?) tutulla porukalla klo 05:15 lähtö "raatamaan" Jukojärven EK:lle:

“Jukojärven ek:n loppupäästä löytyi paikka josta ei osannut edes unelmoida. Satojen metrien esteetön näkyvyys takaa unohtumattomia hetkiä rallikansalle. "Ysikympin" mutka aivan VIP-teltan edessä tuo tiukat tilanteet suorana yleisön eteen. Ei muuta kuin hyvä asento, ruoat ja juomat eteen ja nauttimaan! Kun tuohon "ysikympin" mutkaan tullaan vielä talla pohjassa ja koetetaan jättää jarrutus mahdollisimman myöhäiseksi niin luvassa on varmasti tiukkoja tilanteita koko päiväksi."

(Kuka vinkkais mulle hyvän kuvan tähän väliin? Rouva Pee?)

Sää jatkui helteisen kuumana iltaan saakka, asiakkaat olivat leppoisia eikä merisairastumista Päijänne-risteilyllä voinut välttää tänäkään vuonna. Nappiin siis meni - kiitos ja ensi vuoteen!

Toisen erän lopulla, lauantaiaamuna autoilu jatkui siihen itse osallistuen. Koirat, ihmiset, reput, kuksa, trangia, makuupussit ja teltta autoon, ja Reiskan nokka kohti Suomi-neidon olkapäätä ja loman kohokohtaa, Lapin retkeä. Siitä kuvien kanssa enemmän seuraavassa osassa loma(peli)raporttia.