Hieman hirvitti ajatus reenaamisesta, kun saavuin aamulla agihallille Kivistöön ja auton mittari näytti -22 astetta. Onneksi päivän koutsi Vähäniityn Sari olikin jo kohteessa ja toivotti iloisena urheat oppilaat tervetulleiksi. Lopulta saatiinkin hyvä hiki pintaan ja paljon onnistuneita suorituksia kaikille ryhmän neljästä koirakosta. Niin sitä pitää! :)

Päivän rata näytti tältä:

1263050949_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Yritin keskittyä hyvin jo ensimmäisestä suorituskerrasta alkaen ja se menikin ihan hyvin, vaikkei sentään ihan virheettä. Alussa tarkka ohjaus muurilta (2) putkeen (3), jotta kaarros tulisi mahdollisimman tiukaksi. Ensimmäinen kinkkinen kohta oli putken (3) jälkeinen pätkä 4-5-6 seuraavaan putkeen (7). Ympäri pyöriminen ei meillä toimi oikeestaan missään, koska se hidastaa todella paljon Seran vauhtia. Hypyn (6) jälkeen valssasin, mutta ohjaus putkeen (7) ei ollut tarpeeksi tarkka ja Sera irtosi hypylle (5). Tarkkuutta!

Kepeillä (8) edistin lopussa varmistaakseni myös viimeiset välit. Muutama virhe niissä kuitenkin tuli, mikä on syvältä. Valssi keppien jälkeen ja ohjaus hypylle (9). Muutaman kerran ajauduin liian lähelle hyppyjä ja sain työnnettyä Seran hypylle (11). Käänsin Seran ulkokautta hypyltä (9) seuraavalle takaakierrettävälle hypylle (10). Peruutus ja samalla hypyn (11) ohjaus, valssi ja pituuden (12) kautta keinulle (13). Putkilla (15) ja (16) Sera hidasti ja kääntyi hienosti suhinalla. Jäin hyppyjen (17) ja (18) oikealle puolelle ja takaaleikkailin sekä (18) että (19). Sera irtosi hypyille hienosti ja haki kepit (20) erittäin hyvin. Jes!

Kepeillä (20) menin loppuun saakka, jolloin kulma muurin (21) kautta putkelle (22) tuli automaattisesti suoraksi. Loppukaarroksissa kokeilin muutamaa vaihtoehtoa. Ensin rataantutustumissuunnitelman mukaisesti valssi hyppyjen (23) ja (24) väliin ja jälleen ennen hyppyä (26) työntäen viimeiselle hypylle (28). Paremmalta tuntui toinen ohjausvaihtoehto, jossa jäin hyppyjen (24) ja (25) vasemmalle puolelle ja käänsin Seran hypylle (25) poispäinkäännöksellä. Tällä tavalla oli edellä loppusuoralla ja siihen saatiin hyvä vauhti.

Kokonaisuudessaan olin tosi tyytyväinen tämän päivän reeneihin. Ja ylipäätään oli kiva päästä reenaamaan kuukauden tauon jälkeen!