Menneellä viikolla oltiin taas Hyvinkään kylpylässä yhdentoista vesikoiran voimin. Vesi pärskyi ja lelut lenteli, kun Sera, Saaga, Aida, Dia, Nuno, Osmo, Ansa, Maisa, Atte, Nappi ja nuorin kroolaaja huima-Hurma olivat elementissään. Homman syvin idea käy ilmi erinomaisesta kuvasarjasta Suvin blogista :) Saagan turkille pulikointi teki jälleen vaan hyvää, eikä kuivaaminenkaan tumppuunnuttanut heavy-tukkaa. Seran loma alkoi jo torstaina, kun se pääsi Hämeenlinnassa tapahtuneen vaihdon jälkeen Tampereelle lihapatojen ääreen. Kiitokset jo etukäteen kahden viikon hoitourakasta!

Kuva 1. Ai miten niin koirat valitaan sisustuksen mukaan?!?

1269677569_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Viimeisiä viedään ennen ihmisten lomallelähtöä, mutta Saaga ehti lähteä Itä-Suomen retkelleen jo eilen matkanjohtajan ja karvaisempien kanssamatkustajien Aidan, Dian ja bc-Saran kanssa. Viikonlopun aikana karavaanille tulee kilometrejä noin 1000 ja autossa istumista ainakin puoli vuorokautta, mutta mitäpä sitä ei olisi hyvän seuran ja agilitykisojen takia valmis tekemään :) Suuret kiitokset matkanjohtajalle ja Tontosalsalaisille reggae-tyypin hoivaamisesta ja hauskuuttamisesta!

Saagan lauantaiaamu alkoi kauneuskilpailuilla Suhmuran Santran näyttelyssä Pyhäselän Lemmenlavalla. Kisaraportin mukaan reissu oli onnistunut, sillä Saaga oli saanut uusia ystäviä samanhenkisistä leikkisistä "reggae, okay" -portugeeseista ja nähnyt Urho-serkkunsa. Sisäisen kauneuden lisäksi Saagassa oli tuomari Paavo Mattilan mielestä myös ulkoista fiiniyttä ja reggae-prinsessa saikin tuomioksi JUN-ERIN lisäksi PN1 ja jopa ROP-tittelin! Serkkupoika Urho oli VSP, joten Veskarin C-sisaruskaksikon perilliset olivat hyvin edustettuina palkintopallilla.

Karavaanin viikonloppu jatkuu agikisoissa, jossa Saagan tärkeänä tehtävänä on kannustaa matkakumppanit sekä medien kaksoisvoittoon että maksien nollavoittoon. HUomenna 28.3.2010 Saagalla itsellään tulee yksi saavutus täyteen, kun pikkukoira täyttää agiharrastuksen kannalta maagiset 18 kuukautta. Vaikka ihan pentuhan se vielä on :)