Piirinmestaruuskisojen jälkeen Sera on pitänyt taukoa agilitysta ja on ollut vihdoin aikaa keskittyä Saagan kanssa treenaamiseen. Syyskuun vikana viikonloppuna säät suosi ulkoilevaa ja viihdyttiinkin koirien kanssa Ojangossa perjantain, lauantain ja sunnuntain aikana yhteensä noin 15 tuntia. Mukana olivat vaihdellen sekä Nuno ihmisineen että naapurin koirakolmikko. Kaikki on otettava irti, mitä ulkona treenaamisesta tämän vuodenajan puolella on irti otettavissa :) Viime viikkojen aikana itse treenaamiani ja kouluttamiani harjoituksia olen kerännyt agitreeni-blogiin.

Kuva 1. Värikkäitä puita ja auringonpaistetta Hakunilan urheilupuistossa

1286134340_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kuva 2. "Ai pois lätäköstä?! Mistä?! Ei me sellasta huomata." Mena, Uma ja Saaga nauttii syksystä.

1286134509_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Syyskuun viimeisenä viikonloppuna saatiin myös jalkapallon ulkokausi päätökseen, kun Final Cup -harrasteturnaus pelattiin 4+1 pelaajalla Käpylässä. Erkin Enkelit jatkoi vakuuttavaa työskentelyään ja kotiintuomisina olikin paitsi hieman vääntynyt polvi ja kämmenen kokoinen mustelma pohkeessa, myös turnauksen kilpasarjan voitto. Hyvä EE hyvä me - hyvä meidän joukkue! :) Kiitos naiset menneestä kaudesta - päättäjäistunnelmissa nähdään!

Kivoista ystävistä saavat koiratkin nauttia: itseni lisäksi myös Suvi on osallistunut Saagan aktivoimistoimenpiteisiin erittäin kiitettävästi! Saaga on päässyt sekä treenaamaan että starttaamaan Suvin kanssa epiksissä uusi Tehis Cup -starttia syyskuun aikana. Suuret kiitokset kartturille! :) Eikä parivaljakon tarvinnut ihan pelkkiin kokemuksiin tyytyä, sillä he ylsivät myös cup-pisteille jokaisessa osallistumassaan osakilpailussa medimöllien sarjassa! Tällä tuloksella sijoittui myös hienosti koko cupin toiselle sijalle.

Kuva 3. Saagan&Suvin palkintoja Tehis Cupista: vinkuva sammakkolisko, karkkia, narulelu, luita ja koirankeksejä.

1286133593_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Syksyn Tehis Cupin viimeinen osakilpailu kisaltiin tiistaina 28.9.2010 sopivasta Saagan ja muun Caraydan D-pentueen 2-vuotissynttärinä. Onnea Saaga ja sisarukset! Synttärin kunniaksi Saaga ja sen ainoa synttärivieras Sepi sai märkää luxus-ruokaa, muutaman luun, Dentasticksin ja voitoksi saatuja koirankeksejä.

Kuva 4. Synttäriateria Saagan 2-vuotisjuhlissa

1286135109_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lokakuun eka viikonloppu vietettiin Tampereella. Lauantain ohjelmassa oli teatterinautintoa Työväenteatterin vanhalla näyttämöllä ja ihana ravintolaruokailu Laukontorilla Wistub Alsace -ravintolassa. Illalla ehdittiin vielä Sammonkadulle tupareihin, jossa tarjottavana oli mm. juustokakkua joka ei näyttänyt munakkaalta näkkileivän päällä (niinkuin oma kesäinen juustokakkuni). Olivat varmaan tehneet jollain eri ohjeella...

Onneksi viikonloppuna ehdin seurata Agility Visionin Live Streamin avulla jännittäviä MM-kisatunnelmia Riedenistä Saksasta, jossa Suomen medien maajoukkue voitti MM-hopeaa ja Jari Suomalainen & koohon Frodo medien yksilökisassa MM-pronssia! Hopeajoukkueessa ollut koirakko Sini Eriksson & shelam Sonic olivat pari viikkoa sitten piirinmestaruushopealla Pantsen ja Seran välissä, joten ei se niin häpeä ole kisailla medeissä ja hävitä MM-hopeamitalistille. Kaikki kisaviikonlopun suomalaisradat on nähtävissä Agilityliiton Youtube-kanavalla.

Sivupalkin seurattujen blogien listaa on päivitetty. Päivityksen merkattu tähdellä (*).