Aika nopeesti se kesä sitten kuitenkin tulee!

Ensimmäinen kesä Kumpulassa on alkamassa ja mitenkäs sen voisikaan paremmin aloittaa kuin Kumpulan Kyläjuhlilla. Tämän vuoden kyläjuhlat juhlittiin helteisenä toukokuun viimeisenä lauantaina 26.5.

Kuvat 1-3. Tapahtumien päänäyttämönä oli oma kotikatumme, lähes kilometrin pituinen Limingantie ympäristöineen aina kättärin kulmilta Intiankadulle saakka.



Kuva 4. Naapuri pystytti ihanan kukkamaansa eteen kahvilan, jonka herkullisin tuote oli ISO raparperipiirakan pala


Kuvat 5-7. Meidän spektaakkelina oli ongintaa lapsille - mutta myös aikuisille ja koirille! :) Lasten meressä saaliina oli pehmoleluja, pikkuautoja ja karkkia. Koirien meriantimena oli lelu ja lihatikun pätkä. Aikuisten saaliissa tuotto-odotus oli suurin, sillä matoon saattoi tarrata kiinni lottorivi tai arpa. Meri muodostui muutamasta lakanasta talon kulmalle tulppaanipenkin päätyyn. Etsi kuvasta merikoira!


Kuvat 8-10. Limingantien varrella oli vaikka mitä ihania tarjottavia!
    

Kuvat 11-12. Minä maistoin (kuulemma) perinteiseen tyyliin suoraan ikkunasta tarjoiltua bataatti-inkiväärikeittoa ja couscous-salaattia. Oli hyvää!
 

Kuvat 13-15. Eri kattauksista pääsi maistelemaan elävän musiikin tahdissa, joka vaihteli pihalta toiselle. Makuaistiin liittyviin nautintoihin pystyi yhdistämään myös visuaalisen nautinnon valokuvanäyttelyihin tutustumalla.



Kuvat 16-22. Pääosassa olivat kuitenkin sadat kirppispöydät "kilometrikirpparilla". Eka kuva otettu suoraan meidän olkkarin ikkunasta!
          
    

Kuvat 23-24. Iltaa kohden ohjelma siirtyi musiikkipainotteisemmaksi, kun Olavi Uusivirta, Atletico Kumpula, naapurikylän bändi Kuningasidea ja Pelle Miljoona valloittivat lavat.