To Do -list; deadline heinäkuun eka viikonloppu ja Agirotu-karkelot:

  • kepit kuntoon kujakepeillä; "kepit"-niminen este hävitetään syvimpään Molokkiin, mitä pääkaupukiseudulta löytyy ja suurelle yleisölle esitellään uusi "kujaaaaa"-este. Sen ideana on mennä läpi kujasta, joka vaan sattuu olemaan aika kapea (=suora keppirivistö).
  • keinun suorittamisen viilaus; koska keinu alkaa olemaan varma eikä enää pelota, lisätään "keinu"-käskyn perään uusi käsky "[vielä mietinnässä]", joka tarkoittaa etenemistä täysillä kontaktialueelle saakka. Näin saadaan kaksi kärpästä yhdellä läimäytyksellä; kontakti varmemmaksi ja suoritusta nopeammaksi. Jos jollain olisi vinkkejä tämän reenaamiseen, laittakaa ihmeessä tulemaan!!
  • esteille irtoaminen; erityisesti huomiota omaan liikkeeseen ja ohjaukseen. Irtoamistehoreeniä myös pallon kanssa.

Jotta näkökulma olisi positiivinen, laitetaan tähän myös "done so far" -lista kaikesta siitä, mitä jo ollaan saatu aikaiseksi. Eihän se tietenkään tarkoita sitä, etteikö näidenkin asioiden reenaaminen jatkuisi, mutta onnistumisia tulee muisteltua paljon harvemmin kuin epäonnistumisia. Aikaansaannokset:
  • kontaktit; aktiivinen reenaaminen on tosiaankin tuottanut tulosta! Kontaktialusta näytti sopineen meille tosi hyvin, koska Sera tykkää naksuttimella kikkailusta. Nyt voin luottaa kontakteihin 100 prosenttisesti ja liikkua itse mihin vaan A-esteellä ja puomilla. JES! :)
  • oma liikkuminen ja ohjaus tasaisempaa; ei enää (niin paljon) äkkinäisiä käsillä huitomisia ja suunnanvaihdoksia. Vähentänyt rimojen tippumista ja putken suulla pyörähtämisiä. JES! :)