Seran juoksut alkaa oleen vihdoin ohi, ja tällä viikolla päästään takaisin reenielämän pariin. Vihdoin! Viikonloppuna olisi suunnitelmissa keritä turkki ja toivottaa salaman lailla agilityradalla kiitävä nahka-piisami tervetulleeksi. Toivottavasti ilmat eivät kovasti kylmene, ettei tarvitsisi käyttää (Seran mielestä todella ällöttävää) takkia!

Etelä-Suomessa on viime viikkoina ollut tosi kaunis ruska, jonka parhaita paloja yritin tallentaa kameralle viikonloppuna

Kuva 1. Vaahterat on kauneimpia
1948485.jpg

Kuva 2. "Koska tätä ei huvittais poseerata värikkäitten pensaiden edessä nätisti, tää yrittäis maastoutua ja väijyis sitä"
1948487.jpg

Kuvat 3-4. Tallottavaa taidetta
1948484.jpg1948486.jpg

Lisäksi eilen illalla täytyi myöntää sekin tosiasia, että pahimmista vihollisista on todella vaikea päästä eroon. Vaikka syksy on jo pitkällä ja öisin on pakkasta, Seran nenässä käveli punkki

Kuva 5. Punkkitaidetta
1948483.jpg

Heti kuvan ottamisen jälkeen sattui ikävä onnettomuus: hiuspinni, josta oli se normaalikäyttöä helpottava pallura irronnut, iskeytyi pahaa-aavistamattoman punkin selkään, lävisti sen ruumiin ja kummatkin, sekä onnettomuuden uhri että tekoväline päätyivät Ämmänsuolle lähtevään kuljetukseen.