Loma; tähän voisi vaikka tottua!

Tervehenkistä urheilua (ks. kuva1), "rentouttavaa" mökkeilyä hyvässä seurassa huonosta kelistä välittämättä, palautumista mökkireissun rasituksista n. vuorokausi, pitkään nukkumista, olympialaisia (perinteisesti ilman suomalaismenestystä), ulkoilua ja päiväunia.

Perjantaina korkasin loman erittäin tehokkaasti urheilemalla; kiitos Erkin Enkelit, oli kiva olla mukana pitkästä aikaa! Hipossa nähdään!

Kuva 1. Saldo kolmesta 1*25min pelistä kolmen voiton lisäksi (Huom! Mulla oli säärisuojat ja polvi on sensuroitu kuvasta, koska tää on K15-blogi). Taas löytyi useita sellaisia lihasryhmiä, joita ei olisi uskonutkaan olevan olemassa...
1833548.jpg

Viikonlopun mökkireissusta ei valitettavasti ole kuvia. Tosin ilman niitäkin on varmasti helppo uskoa, että vettä tuli melko reilusti, vaikka sunnuntaina "ei satanutkaan yhtään niin paljon kuin edellispäivänä"... Onneksi kuitenkin saatiin grilli & sauna kuumiksi, juomat kylmiksi ja trampoliinikin testattua! :)

Maanantai, ensimmäinen virallinen lomapäivä alkoi pitkällä ulkoilulla metsäisissä maisemissa (kuva 2). Lenkin aikana löydettiin paljon hyviä uimapaikkoja ja kaikenlaista kivaa, jota vedestä voi hakea (kuvasarja 3). Opeteltiin myös sukelluksen alkeita, mutta silmiä se ei suostu laittamaan veden alle. Harjoittelu jatkukoot. Harmi, etten huomannut ottaa oikeaa kameraa mukaan ja kuvaukset joutui siis suorittamaan kännykkäkameralla...

Kuva 2. Kuka pystyy paikantamaan meidän reitin?!
1833592.jpg

Kuvasarja 3. Sera ui ja ui ja ui ja ui ja haki keppiä ja ui ja ui ja ...
1833579.jpg

Lenkillä tainnutettiin myös useampikin huonokäytöksinen keppi, joiden olemassaolo piti lopettaa keinolla millä hyvänsä (kuvasarja 4).

Kuvasarja 4. "Olet tullut tiesi päähän, kuole keppi kuole!"; "Mitä ihmettä, onko niitä lisää?!"; "Johtopäätös: se vaatii kunnon höykytystä, jäytämistä, heittelyä ja kierittelyä."
1833582.jpg

Kuva 5. Viisas koira: se totisesti osasi noudattaa liikennemerkkejä! :)
1833595.jpg

Matkalla löydettiin paljon vadelmia ja sieniä. Vadelmat varastoitiin mahaan parempaan talteen, mutta sienistä kun ei ymmärretä mitään, niitä tyydyttiin vaan ihailemaan (kuvat 6-7).

Kuvat 6-7. Sieniä; jälkimmäinen taitaa ainakin olla hieman huono keittosieni?!?
1833588.jpg1833589.jpg

Uimarannasta löydettiin olio, joka luultavasti oli kaukaista sukua Sepille (kuva 8). Ainakin sen piti käydä kaveri moikkaamassa kaameen haukunnan kanssa ennen poseeraamista.

Kuva 8. Yhdennäköisyys on täsmäävä
1833598.jpg

Alkuviikon taidekuvan nimi on "valaistunut Sepi-lomalainen"

Kuva 9. "Vasten auringonsiltaa, säteet myöhäiseen iltaan..."
1833600.jpg