Viime viikonloppuna kisailtiin Helsingin seudun kennelpiirin piirinmestaruuksista Purinalla. Meidän kisa meni täysin päin seinää (tulos HYL*3), mutta muilla tutuilla meni kisat sitäkin paremmin: medien piirinmestaruuden voitti seura- ja reenikaveri Pantse ja Taneli. Seran iskä-Bono Jadensa kanssa oli hienosti pronssisijalla. Onnea hienot koirakot!

***

Tämä viikonloppu menee agilityn koulutusohjaajakurssilla. Onhan se ihan hyvä heti näin 1,5 vuoden kouluttamisen jälkeen kouluttautua, miten kaikki tähän mennessä olisi pitänyt opettaa... Kurssin pitää Mia Laamanen, ja pelkästään ensimmäisen päivän luentojen jälkeen voin suositella kurssia kaikille vähänkään koulutusohjaajana toimimisesta kiinnostuneille!

**

Säät ovat viilenneet viime päivinä sitä vauhtia, että se on loman paikka. Tänään aamulla koirat hyppäsivät autoon ja matkustivat Tampereelle syysloman viettoon. Kiitos taas Pirkanmaan huoltojoukoille! Huomenna illalla lähtee ihmisväen kone kohti pyramideja ja ensi viikko meneekin noita muinaisia hautoja ja temppeleitä ihmetellessä. Tiesittekö, että egyptiläiset muumioivat faaraoille kuuluneita tärkeitä eläimiä, kuten koiria? Hmm... Toivottavasti se löytyy Kairon egyptiläisestä museosta. Loman onnistumisen kannalta lupaavalta kuulosti se, että Egyptissä sataa 6-10 vrk vuodessa.

Vatsataudin välttääkseni (tai sitä ainakin lievittääkseni) olen napsinut maitohappobakteeritabletteja viikon verran. Kuulemma jääpaloja ei kannata juomiinsa ottaa ja jos ripuli kuitenkin iskee, kolalla ja sipseillä saa pidettyä suola- ja sokeritasapainon kunnossa. Paras neuvo ikinä; totakin voisin kokeilla ennaltaehkäisevästi vaikka joka ilta :)