Kiirettä pitää, mutta ei sentään koirilla: niiden kaksiosainen talviloma on puolessa välissä, ja talviset pakkassäätkin sen mukaiset. Viime viikolla olin työmatkalla Ruotsissa ja koirat lomailivat koko viikon Tampereella. Aktiiviloman ohjelmaan kuului paljon ulkoilua erityisesti Näsijärven jäällä, mutta myös metsälenkkejä ja lomailuun kuuluvaa rentoutumista.

Ensi viikonlopuksi koirat suuntaavat kaupunkilomalle Sera Sörnäisiin ja Saaga äippänsä valvovan silmän alle ihmisten lähtiessä testailemaan uutta kameraa Pariisiin. Pidetään peukkuja, etteivät Finnairin tyypit tai Ranskan julkinen liikenne lakkoile ja säätkin mahdollistavat reissumme onnistumisen!

Muita kuulumisia? Saaga aloittaa agilityn huhtikuussa ulkokenttien auettua pikkupentujen kurssilla; jännittää jo kovasti!! Onhan tässä vähän näyttelysuunnitelmiakin pienen terroristin pään menoksi huhtikuulle, mutta niistä tarkemmin sitten, kun ollaan edes vähän reenattu... :)

Seran kanssa startataan agikisoissa seuraavan kerran 15. maaliskuuta oman seuran kisoissa Purinalla. Ollaan pidetty lähes täydellistä reenitaukoa marraskuun puolivälistä lähtien, joten kyllähän tässä pikku hiljaa jo alkaakin mieli tehdä takaisin agilityn pariin... Muutamia tehotreenejä on suunnitteilla mm. Teemu Linnan opeissa 28.2, Kati Mäntyniemen koulutettavana 14.3 ja Sami Oksan neuvottavana 25.4. Aktiivisempi kisaaminen alkaa keväämmällä säiden lämmettyä ja ulkotreenien taas alettua; olen niin mukavuudenhaluinen, että odottelu tällaisella pakkasessa jääkylmissä agihalleissa ei ole mun juttu :)