Juhannuksen jälkeinen aika on ollut sellaista härdelliä, että huh huh!

Juhannusta ja Saagan juhannuskisoja seuraavalla viikolla omien (TI, SU) ja kouluttamieni (KE, TO) ryhmien reenien lisäksi tavattiin aktiivisten seuratoimijoiden kanssa grilli-iltamissa Vantaalla. Kokoontumisen tarkoituksena erinomaisesta ruuasta (kiitos grillimestari-Taneli!) ja hauskasta seurasta nauttimisen lisäksi oli saattaa käyntiin vuoden 2010 agilityn SM-kisojen järjestelyt.

Aivan nollasta ei aloitettu, sillä nettisivupohjahan tapahtumalla jo on ja paikka on varattuna, mutta suurin ponnistus eli alustavien vastuiden jako oli kyseisen tapaamisen ohjelmassa. Grilliruuan ääressä käytyyn keskusteluun liittyen haastankin teidät kaikki, rakkaat blogini lukijat kertomaan kokemuksia suurista (kesällä pidettävistä) (koira)urheilutapahtumista!

Kommentteja voisi laittaa esim. seuraaviin aiheisiin liittyen

- Mikä tekee tapahtumasta mieleenpainuvan?
- Mikä järjestelyissä (tapahtuman ohjelma, alue, kuulutus & musiikki, ostos- ja ruokailumahdollisuudet, henkilökunta, WC:t, majoittuminen ym.) pitää erityisesti toimia, jotta tapahtuma onnistuu?
- Missä viestimissä tilaisuudesta tulisi mainostaa (paikallislehti, HS, internet, keskustelufoorumit, flyerit, kadunvarsimainokset, tv, radio tms.)
- Mikä tämän vuoden agilityn SM-kisoissa Torniossa / Agirodussa Nastolassa / MM-karsinnoissa Turussa ei toiminut / onnistui erinomaisesti? Entä aiempina vuosina (jos muistikapasiteetti riittää niin pitkälle)?
 
Edellisiä vastauksia voisi miettiä esim. seuraavien aihepiirien kautta:

- Ajo-opasteet, pysäköinti, tavaroiden purkupaikka

- Sisäänpääsymaksu

- Jätehuolto

- Katsomo

- Kuulutus ja musiikki

- WC-tilat, bajamajat ym.

- Oheisohjelma lapsille/aikuisille

- Esteettömyys

- Tupakointi

- Ensiapu ihmisille/eläimille

- Infopiste

- Käsiohjelma

- Työntekijät

 

Yhteiskunta tai ainakin HSKH kiittää :)

 

Kuva: M. Saukko