Blogitauko ei ole hyvästä, koska koko ajan tapahtuu jotain!

Kuva 1. Joulukuussa pikkujouluiltiin Tuusulassa. Hattu sai vähän osumaa, mutta juhlat olivat mitä mainioimmat.


Kuva 2. Vuosi vaihtui kotona ystävien seurassa.


Kuva 3. Politiikasta en pidä, mutta Ultra Brasta kyllä! 90-luvun suosikkibändi soitti yhden - ja pirun hyvän sellaisen - keikan 31.1.2012 Nordensköldinkadun jäähallissa Pekka Haaviston tukikonsertissa. Sauli vei voiton presidenttikisassa, mutta minä ja tuhannet muut oltiin tyytyväisiä nostalgisesta illasta UB:n tahtiin.


Kuva 4. Ei Rovaniemen retkeä ilman huvittavia hymähdyksiä Napapiirin sankarit -elokuvasta tutulle kodinkoneliikkeelle.


Kuva 5. Monen vuoden ponnistelut palkittiin vihdoin tammikuussa 2012, kun oma halli, Vuokkoset Areena, valmistui Ojangon koiraurheilukeskukseen. Hallin avajaisia vietettiin presidentin vaalien alla lauantaina 21.1.2012 ja hallin kruunasi käyttöön presidenttiehdokas Pekka Haavisto. Ehkä Haaviston, mutta ennen kaikkea hienon hallin ansiosta saivat avajaiset näkyvyyttä useassa mediassa, sekä pysähtyneessä että liikkuvassa kuvassa. Avajaishumua bongattiin ainakin MTV3:n  ja YLEn uutisista, Suomen Kuvalehdestä, Hesarista ja agilityn hovikuvaajan Jukka Pätysen huippuotoksista ja blogikommentista.


Kuva 6. Koirien turkinleikkuun aikataulutus vähän petti, ja niinpä ne joutuivat tällä kertaa luopumaan karvarotseistaan kylmimpään pakkasaikaan helmi-maaliskuun vaihteessa. Onneksi aurinko alkoi lämmittämään ja takkiakin muistettiin pukea pidemmille lenkeille.


Kuva 7.  Metro-Reiska pääsi uuteen kotiin ja jatkajaksi tuli mustankiiltävä Saagim, Anu Saagim. Muita nimiehdotuksia uudelle peltiselle perheenjäsenelle olivat Madeleine, Sylvia ja Vellu, mutta Anu Saagim -  se se vaan on .



Kuva 8. Ulkomailla vietetyn viikon aikana Kumpulan kevät oli edennyt valkovuokoiksi. On se niin luxusta, kun pääseen IHAN MIHIN vaan lenkeilemään ja vielä VALOSAAN aikaan! Ihana kevät -aah.


Kuva 9. Kevät tarkoittaa myös jalkapallokauden alkua. Joukkueen nimi vaihtui sponsorin (kyllä - meillä on sellainen!) toiveesta Hot Shots:iksi. Kolme peliä takana, tuloksena kolme voittoa maalisuhteella 12-2. Lisää Result Coden Hot Shots -sivu suosikkeihisi, seuraa sarjatilanteen kehittymistä ja saavu paikanpäälle kannustamaan!